Word ook Vriend

Het Rembrandthuis heeft een actieve Vereniging van Vrienden. Samen steunen wij dit bijzondere museum, het huis waar de beroemdste Nederlandse kunstenaar van de zeventiende eeuw 20 jaar woonde en werkte. Wij steunen de komende jaren renovatieprojecten van Het Rembrandthuis. 

Vriend zijn heeft veel voordelen

Voor € 75 per jaar maakt u deel uit van een betrokken groep mensen met interesse in Rembrandt, in het huis en de tijd van Rembrandt, in kunst en cultuur. U krijgt er ook veel voor terug:
• u maakt deel uit van een interessant netwerk met belangstelling voor Rembrandt en Het Rembrandthuis
• uitnodigingen voor de Rembrandt Extra evenementen: exclusieve Vriendenevenementen in het Rembrandthuis, met netwerkborrel
• gratis toegang tot het museum en alle tentoonstellingen
• uitnodigingen voor openingen en previews van tentoonstellingen
• uitnodigingen voor lezingen en andere activiteiten van het museum
• 10% korting op alle artikelen in de museumwinkel en webshop.

Dit alles geldt voor 2 personen.

Wilt u meer doen 
De Vereniging Vrienden van Museum Het Rembrandthuis is een culturele ANBI. Giften tot € 2.500 zijn hierdoor voor 125% aftrekbaar. Lees hier verder voor de informatie in het kader van de ANBI-wetgeving en en hier over hoe u via de Vrienden het museum extra kunt steunen door middel van nalaten of (periodiek) schenken.

Vriend worden is eenvoudig
Om Vriend te worden van Het Rembrandthuis vult u het aanmeldformulier hieronder in:

Aanmeldformulier

Vriendenformulier gecombineerd - IDEAL

Tevens machtig ik de Vereniging Vrienden van Museum Het Rembrandthuis om het bovenstaande bedrag jaarlijks, tot schriftelijke wederopzegging, af te schrijven van onderstaande bankrekening:

 

Gever

 

Ontvanger

Het lidmaatschap is geldig gedurende het lopende kalenderjaar (van 1 januari t/m 31 december). Aanmeldingen na 1 oktober zijn geldig tot en met het volgende kalenderjaar.

Zelf Vriend worden:  Zonder tegenbericht machtigt u ons hierbij tevens om uw Vriendenbijdrage vanaf elk nieuw lidmaatschapsjaar, dat ingaat op 1 januari, automatisch af te schrijven van het banknummer dat u heeft vermeld op het inschrijfformulier. Voor meer informatie of bij vragen verzoeken wij u om contact op te nemen via vrienden@rembrandthuis.nl.

Vriendschap kado doen: U geeft eenmalig een Vriendenlidmaatschap voor het lopende kalenderjaar cadeau. Aan het eind van het kalenderjaar zullen we contact opnemen met de Vriend of er interesse is om het lidmaatschap te verlengen.

Wilt u zich afmelden als Vriend, dan kan dit door het sturen van een e-mail aan vrienden@rembrandthuis.nl onder vermelding van uw naam, adres en lidmaatschapsnummer. Of schriftelijk aan: Vrienden van Het Rembrandthuis, p/a Jodenbreestraat 4, 1011 NK Amsterdam.

Persoons- en betaalgegevens

De door u opgegeven persoonsgegevens en betaalgegevens wordt alleen gebruikt voor de bestelling en betaling van het Vriendenlidmaatschap. De informatie wordt niet gebruikt voor andere commerciële of niet- commerciële doeleinden, of gedeeld met derden, zonder dat daarvoor vooraf om uw toestemming is gevraagd. Mocht u uw persoonsgegevens willen inzien of wijzigen of heeft u vragen over ons privacybeleid dan kunt u contact opnemen met de Vrienden of het museum: vrienden@rembrandthuis.nl / +31(0) 20-5200400

Contact of meer weten
Stuur een mail naar vrienden@rembrandthuis.nl. Dan nemen wij snel contact met u op.

Sponsoren van de Vrienden

   

DLA Piper Nederland en Rembrandt CS steunen de Vereniging van Vrienden en dragen daardoor bij aan bijzondere projecten van Museum Het Rembrandthuis.