Vip-ontvangsten

Museum Rembrandthuis is niet alleen een museum met een rijke geschiedenis, het is tevens een unieke locatie in hartje Amsterdam voor exclusieve evenementen, diners, rondleidingen en recepties. Hieronder leest u verder over wat het museum u kan bieden.

VIP Rondleiding

Rondleiding na openingstijd. Ervaar de zeventiende-eeuwse sfeer en het unieke inkijkje in Rembrandts huiselijke leven, terwijl u geniet van een exclusieve rondleiding en een demonstratie verf maken.

Programma
18:15 uur: Ontvangst met een glas bubbels
18:30 – 20:00 uur: Exclusieve rondleiding door het museum met een demonstratie

De rondleiding wordt gegeven door één van onze topgidsen en de demonstratie verf maken wordt gegeven door een specialist in de schildertechniek van Rembrandt.

Capaciteit: 1 tot 50 personen | Prijsindicatie: Op aanvraag

Dineren in de keuken van Rembrandt

Rembrandts oude keuken is één van de mooiste ruimtes in Museum Rembrandthuis en een bijzondere locatie voor een intiem diner tot 16 personen. Ervaar de zeventiende-eeuwse sfeer en het unieke inkijkje in Rembrandts huiselijke leven, terwijl u geniet van een exclusieve rondleiding en een volledig verzorgd diner van het hoogste niveau.

Programma
18:30 uur: Ontvangst met een glas prosecco
19:00 – 20:00 uur: Exclusieve rondleiding door het museum
20:00 – 22:00 uur: Driegangendiner inclusief wijnarrangement en koffie/thee
22.00 uur: Na afloop krijgt u een etsafdruk uit Rembrandts etskamer mee naar huis

Capaciteit: tot 16 personen | Prijsindicatie: Op aanvraag

 

Contact

Voor meer informatie over de verschillende huurmogelijkheden, onze faciliteiten en tarieven, kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Sales. Voorbezichtiging van de locatie is natuurlijk mogelijk, maar alleen op afspraak. Neem contact met ons op via 020-5200400 of door te mailen naar events@rembrandthuis.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven nieuwsbrief
paint
Ga naar de inhoud