Locatieverhuur

Museum Het Rembrandthuis is niet alleen een museum met een rijke geschiedenis, het is tevens een unieke locatie in hartje Amsterdam voor exclusieve evenementen, diners, rondleidingen en recepties. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden die het museum u kan bieden.

Dineren in de keuken van Rembrandt

Rembrandts oude keuken is één van de mooiste ruimtes in het Rembrandthuis en een bijzondere locatie voor een intiem diner tot 18 personen. Ervaar de zeventiende-eeuwse sfeer en het unieke inkijkje in Rembrandts huiselijke leven, terwijl u geniet van een exclusieve rondleiding en een volledig verzorgd diner van het hoogste niveau.

Voor deze exclusieve diners hebben we met onze preferred catering partner B&E Catering Amsterdam speciale driegangenmenu’s ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van zeventiende-eeuwse ingrediënten en bereidingswijzen. Uiteraard kunnen we ook op maat gemaakte menuvoorstellen doen.

Programma

18:30 uur: Ontvangst met een glas champagne
19:00-20:00 uur: Exclusieve rondleiding door het museum
20:00-22:00 uur: Driegangendiner inclusief wijnarrangement en koffie/thee
22.00 uur: Na afloop krijgt u een etsafdruk uit Rembrandts etskamer mee naar huis

Capaciteit: tot 18 personen | Prijsindicatie: vanaf 400 euro p.p. (excl. BTW)

Contact

Voor meer informatie over de verschillende huurmogelijkheden, onze faciliteiten en tarieven, kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & Sales. Voorbezichtiging van de locatie is natuurlijk mogelijk, maar alleen op afspraak: tel. 020-5200400 of via   marketing@rembrandthuis.nl.