Word ook Vriend

Van je vrienden moet je het hebben! Dat gold voor Rembrandt en geldt ook zeker voor Museum Rembrandthuis. We hebben een actieve en loyale Vereniging van Vrienden. Samen steunen zij dit bijzondere museum, het huis waar Rembrandt bijna twintig jaar woonde en werkte, liefhad en zijn meesterwerken maakte. Als Vriend word je onderdeel van de inner circle van het museum, steun je verschillende initiatieven in het museum en bouw je mee aan de toekomst. Voor 75 euro per jaar kun je met twee personen Vriend worden (of een ander Vriend maken). Op deze pagina lees je meer over hoe je dit doet en welke voordelen je krijgt.

Vriend zijn heeft zijn voordelen

Voor 75 euro per jaar (voor twee personen) maak je deel uit van een betrokken groep mensen met een gemeenschappelijke interesse in Rembrandt en zijn tijd, in kunst en cultuur. Maar je krijgt er nog meer voor terug:

  • Gratis toegang tot het museum en alle tentoonstellingen
  • Uitnodigingen voor speciale Vrienden-rondleidingen van nieuwe tentoonstellingen
  • Uitnodigingen voor exclusieve evenementen in Museum Rembrandthuis met aansluitend een netwerkborrel, speciaal voor de Vrienden
  • 10% korting op alle artikelen in de museumwinkel en de webshop
  • Een handgedrukte Rembrandt-ets bij elk nieuw lidmaatschap

Wil je meer doen?

De Vereniging Vrienden van Museum Rembrandthuis is een culturele ANBI. Giften tot 1.250 euro zijn hierdoor voor 125% aftrekbaar. Lees hier verder voor de informatie in het kader van de ANBI-wetgeving en hier over hoe je via de Vrienden het museum extra kunt steunen door middel van nalaten of (periodiek) schenken.

Vriend worden is eenvoudig

Om Vriend te worden van Museum Rembrandthuis kun je het aanmeldformulier hieronder invullen:

Vriendenformulier gecombineerd - IDEAL
Ik wordt graag vriend van het Rembrandthuis

Vriendschap: 75,00 €

Bijdrage

Tevens machtig ik de Vereniging Vrienden van Museum Het Rembrandthuis om het bovenstaande bedrag jaarlijks, tot schriftelijke wederopzegging, af te schrijven van onderstaande bankrekening:

 

Gever

 

Ontvanger

Totaal

Het lidmaatschap is geldig gedurende het lopende kalenderjaar (van 1 januari t/m 31 december). Aanmeldingen na 1 oktober zijn geldig tot en met het volgende kalenderjaar.

Zelf Vriend worden

Zonder tegenbericht machtig je ons hierbij tevens om de Vrienden-bijdrage vanaf elk nieuw lidmaatschapsjaar, dat ingaat op 1 januari, automatisch af te schrijven van het banknummer dat je hebt vermeld op het inschrijfformulier. Voor meer informatie of bij vragen verzoeken wij je om contact op te nemen via vrienden@rembrandthuis.nl.

Vriendschap cadeau doen

Je geeft eenmalig een Vrienden-lidmaatschap voor het lopende kalenderjaar cadeau. Aan het eind van het kalenderjaar zullen we contact opnemen met de Vriend of er interesse is om het lidmaatschap te verlengen.

Wil je je afmelden als Vriend, dan kan dit door het sturen van een e-mail aan vrienden@rembrandthuis.nl onder vermelding van naam, adres en lidmaatschapsnummer. Of schriftelijk aan: Vrienden van Het Rembrandthuis, p/a Jodenbreestraat 4, 1011 NK Amsterdam.

Persoons- en betaalgegevens

De door jou opgegeven persoonsgegevens en betaalgegevens worden alleen gebruikt voor de bestelling en betaling van het Vrienden-lidmaatschap. De informatie wordt niet gebruikt voor andere commerciële of niet-commerciële doeleinden, of gedeeld met derden, zonder dat daarvoor vooraf om toestemming is gevraagd. Mocht je jouw persoonsgegevens willen inzien of wijzigen of heb je vragen over ons privacy beleid dan kun je contact opnemen via vrienden@rembrandthuis.nl of +31(0) 20-5200400.

Contact of meer weten

Stuur een email naar vrienden@rembrandthuis.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.