Bezoek Rembrandts huis in 360 graden

Een bezoek aan Museum Het Rembrandthuis is nu voor iedereen mogelijk door een virtuele 360-graden experience. In ultra scherpe beeldkwaliteit word je persoonlijk rondgeleid door de kamers van Rembrandts historische huis en leer je de kunstenaar beter kennen.

Op de stoep voor het museum word je welkom geheten door een rondleider naar keuze. Volwassenen krijgen een persoonlijke rondleiding door Lidewij de Koekkoek, directeur van Museum Het Rembrandthuis. Speciaal voor jongeren is er een rondleiding door educator Julia Alvares.

Zij laten je Rembrandts huis zien en vertellen je over het persoonlijke leven van Rembrandt, zijn familie, zijn opdrachtgevers en zijn leerlingen. Vervolgens kun je zelf op interactieve elementen klikken en nog meer ontdekken. In de etskamer bekijk je een demonstratie over hoe Rembrandt zijn etsen maakte. In het atelier van Rembrandt leer je hoe de kunstenaar zijn eigen verf bereidde. Wie liever wat kunstwerken van dichtbij bekijkt, kan terecht in het prentenkabinet.

Klik hier om een kijkje te nemen onze 360 Experience

 

De 360 experience van Museum Het Rembrandthuis is ontwikkeld in samenwerking met Moyosa Media, dat vergelijkbare concepten heeft ontwikkeld voor onder andere The National Gallery in Londen en vele grote merken wereldwijd.