Scholen en groepen

We zijn blij dat we weer (school)groepen kunnen ontvangen. Hieronder vind je het aanbod en kun je direct boeken. Museum het Rembrandthuis volgt de regelgeving en richtlijnen van de overheid en het RIVM voor een veilig bezoek. Heb je vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met groepsboekingen@rembrandthuis.nl of bel 020-5200400.

Schoolgroepen en educatieve programma’s

Wij zijn blij dat we weer schoolgroepen kunnen ontvangen! Bekijk hier de educatieve programma’s.

 

RESERVEREN VOOR GROEPEN (MET OF ZONDER RONDLEIDING)

Vanaf 1 april 2022 bieden we weer groepsreserveringen aan. Bezoek Museum Het Rembrandthuis in een groep van maximaal 15 personen, met of zonder rondleiding. Entreetickets voor het museum bedragen 15 euro per persoon, waarbij 1 begeleider gratis met de groep mee kan. Het supplement voor een rondleiding bedraagt 100 euro (incl. BTW). We bieden rondleidingen aan in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Maak hier direct een groepsreservering.

 

Reserveren voor Tour Operators

Het is op dit moment niet mogelijk om een groepsreservering te maken voor tour operators. We bieden per 1 april 2022 wel weer groepsreserveringen voor particulieren aan (zie informatie op deze pagina). Voor meer informatie neem contact op met groepsboekingen@rembrandthuis.nl.