Groepen en scholen

U kunt het museum bezoeken met een groep van maximaal 15 personen of maximaal 30 kinderen voor schoolgroepen. Het Rembrandthuis biedt diverse mogelijkheden en programma’s voor scholen en volwassenen. Hieronder kunt u bekijken welke mogelijkheden er zijn en direct online reserveren.

Schoolgroepen en educatieve programma’s

Voor zowel het basis onderwijs, voortgezet onderwijs, HBO/WO en volwassenen onderwijs biedt het museum verschillende programma’s. U kunt het aanbod bekijken en direct reserveren.  Primair onderwijsVoortgezet onderwijsHoger onderwijs en Volwassen onderwijs

_______________________

rondleiding-rembrandthuis

Reserveringen voor groepen

U kunt online een groepsreservering maken in een beschikbaar tijdslot en direct afrekenen. Groepen kunnen maximaal 15 personen groot zijn en u kunt eventueel een rondleider van het Rembrandthuis reserveren (minimaal 2 weken van te voren).

Klik hier om een groepsreservering te maken.

_______________________

Reserveren voor Tour Operators

Tour Operators die partner zijn van het Rembrandthuis kunnen hier een groepsreservering maken, zonder direct af te hoeven rekenen. U leest hier ook hoe uw reisorganisatie partner kan worden van het Rembrandthuis en welke voordelen dat biedt.

Klik hier om als Tour Operator een groepsreservering te maken

rondleiding-rembrandthuis2