Doneren meesterplan

Museum het Rembrandthuis wordt geheel vernieuwd en uitgebreid. Om dit mogelijk te maken is steun van particulieren, fondsen en bedrijven nodig om het einddoel van €7 miljoen op te halen. Dankzij uw hulp kunnen we het museum klaarmaken voor de toekomst. Met uw schenking levert u een essentiële bijdrage aan Museum Het Rembrandthuis. Elke bijdrage, groot of klein, is zeer welkom.

Met uw schenking draagt u bij aan een modern museum-ensemble:

  • Een vernieuwde museale inrichting voor een optimale beleving die aansluit bij de wensen van het hedendaagse brede publiek, jong en oud, nationaal en internationaal.
  • Vernieuwde faciliteiten en 30% meer publieksruimte om het toenemend aantal bezoekers goed en gastvrij te kunnen blijven ontvangen.
  • Een noodzakelijke renovatie van gebouw en vernieuwing van installaties. Zo duurzaam mogelijk.
U kunt op verschillende manieren schenken aan het Rembrandthuis:
Steun als particulier

Iedere bijdrage aan de vernieuwing is van harte welkom. U kunt een eenmalige schenking doen, of voor een aantal jaar periodiek schenken (is fiscaal voordelig). U kunt hier eenvoudig via iDeal doneren of door geld over te maken op onderstaand rekeningnummer of eerst contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek.

NL 69RABO0177425393
ten name van Stichting Museum Het Rembrandthuis,
onder vermelding van uw naam en ‘Donatie Meesterplan’.

Steun als bedrijf

Als bedrijf kunt u partner van het museum worden en zo het Meesterplan vernieuwen en uitbreiden steunen. U kunt op verschillende niveaus partner worden en afhankelijk van uw donatie kunt u verschillende privileges ontvangen. Bijvoorbeeld met een diner in Rembrandts keuken, exclusieve rondleidingen achter de schermen, een samenwerking tussen uw bedrijf en het Rembrandthuis of uw naam verbinden aan een van de nieuwe tentoonstellingszalen. Voor de invulling van uw partnership gaan we graag vrijblijvend in gesprek om een op maat gemaakte samenwerking met u te maken.

Contact

Voor meer informatie over schenken en partnerships voor de vernieuwing en uitbreiding van het Rembrandthuis kunt u contact opnemen met Annelies Kronenberg: a.kronenberg@rembrandthuis.nl of via +31(0)20-5200409 / +31(0)6-10700669.

Schenkingen kunnen worden overgemaakt naar:

NL 69RABO0177425393
ten name van Stichting Museum Het Rembrandthuis,
onder vermelding van uw naam en ‘Donatie Meesterplan’.