Rembrandt Curated

1 reactie op “Rembrandt Curated”

 1. Rare vraag misschien : ik heb exact eenzelfde olieverfschilderij van Saskia van Uylenburgh. Is al generatieslang familiebezit en met mijn bescheiden kennis van de klassieke schilderkunst minstens vergelijkbaar met het werk op deze pagina. Hoe kan ik U een foto van ons schilderij doen toekomen, mocht U hierin geïnteresseerd zijn.
  Vriendelijke groet,
  Ger Groes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vandaag

 • Demonstratie verfbereiding

  Dagelijks tussen 10:15 – 17:10 uur en vrij toegankelijk voor alle bezoekers van het museum. Bij de demonstratie verfbereiding kun je zien hoe in Rembrandts tijd… Lees verder »

 • Etsdemonstratie

  Dagelijks tussen 10:15 – 17:10 uur en vrij toegankelijk voor alle bezoekers van het museum. Bij de etsdemonstraties kom je alles te weten over de… Lees verder »

 • Rembrandt in Parijs

    Rembrandt als icoon voor de Franse avant-garde Tentoonstelling ‘Rembrandt in Parijs’ vanaf 21 september te zien Het is een fenomeen waar maar weinigen mee… Lees verder »

 • Verlengd t/m half januari 2019: Bijzonder bezoek

  Vanaf 9 mei zijn twee recent herontdekte schilderijen te zien in het Rembrandthuis: Portret van Petronella Buys (1635) van Rembrandt en Man met zwaard (ca.… Lees verder »

Bekijk de hele agenda »