E-ticket mislukt

Met behulp van het online ticket systeem selecteert u op eenvoudige wijze het soort en het aantal tickets dat u wilt aanschaffen. Voordat u doorgaat met uw bestelling hebben we voor u nog een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Hieronder vindt u informatie over:

De toegangskaarten
Niet alle toegangskaarten zijn online beschikbaar. Let dus goed op welk tarief voor uw bezoek aan ons museum van toepassing is. De volgende toegangskaarten zijn wel online te bestellen:

Volwassenen (vol tarief) € 13
Kinderen 6 t/m 17 jaar € 4,00

Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief eventuele tentoonstellingstoeslagen.

Let op: de online toegangskaarten zijn 6 maanden geldig. Verlopen toegangskaarten kunnen niet worden gebruikt voor een andere periode. De kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld of voor nieuwe toegangskaarten.

N.B.:
toegangskaarten kunnen niet worden geruild en worden na aankoop niet meer teruggenomen.

Betaling
Betaling met creditcard
Voor betaling van uw online toegangsbewijs dient u in het bezit te zijn van een geldige creditcard. Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express.

Betaling met iDEAL
U kunt uw toegangsbewijs ook betalen met iDEAL. U heeft dan uw bankpas en het apparaatje nodig waarmee u bankiert op internet. Voor meer informatie: www.iDEAL.nl

Zelf uitprinten
Nadat bestelling en betaling zijn afgerond, kunt u uw toegangsbewijs zelf uitprinten. U heeft hiervoor natuurlijk wel een printer nodig. U ontvangt van ons tevens een webadres per e-mail toegestuurd, van waaruit u meteen of op een later tijdstip uw kaarten kunt printen. Deze optie kan met name handig zijn als u uw kaarten onverhoopt mocht verliezen of als u uw kaarten vanaf een andere locatie wilt printen.

Elk toegangsbewijs is voorzien van een unieke streepjescode. Deze code moet door onze apparatuur gelezen kunnen worden. Wij verzoeken u dan ook om de kaarten zo leesbaar mogelijk te printen en zorgvuldig (ongekreukt) te bewaren. Ter controle kunt u kijken of de witruimte tussen de streepjes van uw barcode niet is dichtgelopen. Is dit wel het geval, dan verzoeken wij u om de kaarten opnieuw uit te printen.

In het museum

De door u uitgeprinte tickets gelden als toegangsbewijs voor het museum. U dient deze bij de kassa van het museum te laten zien. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een eigen toegangsbewijs. Let er dus op dat u alle kaarten heeft uitgeprint.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Rembrandthuis:
Museum Het Rembrandthuis
Jodenbreestraat 4
1011 NK Amsterdam
tel. +31 (0)20 5200 400
fax +31 (0)20 5200 401
museum@rembrandthuis.nl