E-ticket mislukt

Met behulp van het online ticket systeem selecteert u op eenvoudige wijze het soort en het aantal tickets dat u wilt aanschaffen. Voordat u doorgaat met uw bestelling hebben we voor u nog een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Hieronder vindt u informatie over:

De toegangskaarten
Niet alle toegangskaarten zijn online beschikbaar. Let dus goed op welk tarief voor uw bezoek aan ons museum van toepassing is. De volgende toegangskaarten zijn wel online te bestellen:

Volwassenen (vol tarief) € 13
Kinderen 6 t/m 17 jaar € 4,00

Alle bovengenoemde tarieven zijn exclusief eventuele tentoonstellingstoeslagen.

Let op: de online toegangskaarten zijn 6 maanden geldig. Verlopen toegangskaarten kunnen niet worden gebruikt voor een andere periode. De kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld of voor nieuwe toegangskaarten.

Betaling

Betaling met creditcard
Voor betaling van uw online toegangsbewijs dient u in het bezit te zijn van een geldige creditcard. Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express.

Betaling met iDEAL
U kunt uw toegangsbewijs ook betalen met iDEAL. U heeft dan uw bankpas en het apparaatje nodig waarmee u bankiert op internet. Voor meer informatie: www.iDEAL.nl

Zelf uitprinten
Nadat bestelling en betaling zijn afgerond, kunt u uw toegangsbewijs zelf uitprinten. U heeft hiervoor natuurlijk wel een printer nodig. U ontvangt van ons tevens een webadres per e-mail toegestuurd, van waaruit u meteen of op een later tijdstip uw kaarten kunt printen. Deze optie kan met name handig zijn als u uw kaarten onverhoopt mocht verliezen of als u uw kaarten vanaf een andere locatie wilt printen.

Elk toegangsbewijs is voorzien van een unieke streepjescode. Deze code moet door onze apparatuur gelezen kunnen worden. Wij verzoeken u dan ook om de kaarten zo leesbaar mogelijk te tonen op uw mobiele telefoon of te printen.

In het museum
De door u uitgeprinte tickets gelden als toegangsbewijs voor het museum. U dient deze bij de kassa van het museum te laten zien. Iedere persoon dient in het bezit te zijn van een eigen toegangsbewijs.  

Persoons- en betaalgegevens
De door u opgegeven persoonsinformatie en betaalgegevens worden alleen gebruikt voor de bestelling en betaling van het e-ticket. De informatie wordt niet gebruikt voor commerciële of niet- commerciële doeleinden, zonder dat daarvoor vooraf om uw toestemming is gevraagd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van het Rembrandthuis:
Museum Het Rembrandthuis
Jodenbreestraat 4
1011 NK Amsterdam
tel. +31 (0)20 5200 400
fax +31 (0)20 5200 401
museum@rembrandthuis.nl